Interior cazan
Recirculare solutie
Lucrari de spalari chimice

Certificari detinute:

Autorizatiile noastre:

Initierea proiectelor consta in deplasarea echipei noastre la beneficiar, stabilirea circuitelor provizorii si a frontului de lucru si estimarea timpului de executie.

Urmatorul pas va fi expertizarea foto-video-endoscopica (daca e cazul), prelevarea de crusta in vederea stabilirii retetei solutiei de spalare. Un factor important este gasirea metodei optime de executie prin respectarea normelor de protectia muncii si a normelor de protejare a mediului. Aceste etape sunt importante si obligatorii pentru continuarea proiectului.

Proiectul incepe prin achizitionarea de materiale necesare, prepararea solutiilor si introducerea lor in sistem.

Procesul de spalare chimica va fi monitorizat continuu pe tot parcursul lui, solutiile introduse vor fi testate periodic pentru a urmari eficienta lor si a ne asigura ca au efect asupra incarcarilor din tevi, urmarind reactia produsa de atacul asupra acestora. Etapele procesului de spalare sunt obligatorii si nu sufera abateri. Parametri si datele se colecteaza electronic pe tot parcursul spalarii si sunt inregistrate pentru a servi beneficiarului.

Dupa ce s-a incheiat spalarea chimica , toate solutiile folosite sunt colectate, neutralizate si abia apoi deversate, respectand normele de mediu impuse si parametri de deversare.

Atat in cazul mediului industrial cat si a mediului casnic este imperios necesar ca la sfarsitul procesului de spalare in interiorul utilajului sa nu se regaseasca solutii nesaturate; pentru aceasta se impune reglarea de pH. Efectul spalarii este intregistrat foto-video-endoscopic pentru a servi la recunosterea rezultatelor.

REZULTATELE SPALARILOR CHIMICE:

  • SCHIMBATOR INFUNDAT
  • ARMATURI SERPENTINE
  • ENDOSCOPIE IN CAZAN
  • SPALARE CHIMICA INAINTE SI DUPA
  • SPALARE CHIMICA INAINTE SI DUPA
  • SPALARE CHIMICA INAINTE SI DUPA
  • ENDOSCOPIE IN TEAVA